Loading...

Eszék-baranya megyében helyezkedünk el, Bellyétől 4 km-re kelet felé, a Kopácsi rét, természetvédelmi övezet szélén. A Kopácsi rét, mint vadrezervátum a legrégebben kihírdetett Horvátországban. Az Eszék-baranya megye összes vidékei találhatóak egészen a Dráva alsó szakaszától, még mielőtt a Dunába torkollana, Almás falunál. Északról Magyarország határolja, keletről meg Szerbia.

Kopács falu valamikor a halászatból élt, a helybeliek viszont még tartják a hagyományt, így minden szeptemberben halspecialitásokkal szolgálnak az úgynevezett Kopácsi halásznapok fesztivál keretein belül.

A Family Kamp pihenőhely, az első autós kemping ezen területen. Ajánlatainkban szerepel a sátras kempingezés is. A kemping vendégeinek rendelkezésükre áll a konyha és rostély, játszótér, vizes blokk, wc-k fogyatékkal élők számára is, áram illetve internet is. A konyhában a vendégeknek lehetőségük van főzni, enni és a saját ételeiket a hűtőkben tárolni. Van tér bográcsozásra, különböző halételek, csiptetett ponty és babgulyás elkészítésére, illetve a baranyai tradicionális ételek megfőzésére .

Kedves személyzetünk egésznap a rendelkezésükre állnak, ha bármilyen kérdésük merülne fel, szeretnének jelentkezni vagy lejelentkezni, illetve ha informálódni szeretnének.

A kempingbe megengedett a házikedvencek behozatala is.